24 Eylül 2009 Perşembe

Göbek Bağımız




Sonrada seni Ataköy de parka götürdük , çünkü dışarı çıkmak istedin ...















iŞTE BİZZZZZ



CANIIIMMMMMIIIZZZ ANNEANNEMİZ








GÖBİŞ BAĞIMIZI BURAYA GÖMDÜK. GÜZEL KIZIM BELKİ BİR GÜN NEREYE GÖMÜLDÜĞÜNÜ BİLMEK İSTERSİN .






Ceren güzelim çimlerde bol bol gezindi ,dolaştı ,oynadı ...Şimdiden çok sevdi okulunu..çimler Cerodan tam not aldı ...ee tabi yeni kaydı yapıldı dimi yaa !!! :)



yer arıyoruz ...



Bağın gömülü yerinde Dedişle bol bol pozlar verdi Ceromuz :))
CANIMMM DEDEMİZZZ


Gömmek için en uygun yeri aradık.Çimler süperdi , okulun muhteşem güzel bir manzarası var .Ağaç altının daha uygun olacağını düşünüp , ağacın altına gömdük bağımızı .Dedemiz sağolsun , kendi elleri ile birlikte kazdık gömdük Ceren'imin bağını.Dedi zaten - bu kıyağımı unutma Ceren diye ...Yeri de baştan 3. ağaç altı.İnşallah tutar da , Ceren bu güzel Üniversitede okur meleğim...çok başarılı olur inşallah ..!!!



Zor oldu ama bulduk üniversiteyi . En komik tarafı kapıdaki görevli bize neden geldiğimizi sordu doğal olarak. Ben de gülerek ama çok içten gülerek babamla birlikte görevliye baktık. Görevli tamam anladım,buyrun girebilirsiniz, ilerde sağ tarafta otopark var, oradan sonra istediğiniz yere gömebilirsiniz dedi ve biz hepberaber gülmekten koptuk. Görevli zaten buraya bu iş için çok kişinin geldiğini söyleyince anladık biz de ,adet yerini bulsun :))

Görevliye sordum , - en çok neresi tutar , görevli istediğiniz yere gömün dedi ,heryer tutar :)) yalnız biraz geç kalmışsınız büyümüş bebeğiniz dedi , demek ki daha yeni doğmuş bebekleri getiriyorlar :))


şarkı söyleye söyleye çıktık yola ama Ceren azıcık huysuzdu. Dışarı çıkmak istiyordu devamlı...onu oyalamak için neler yaptık neler ..





Ceren'in göbek bağını Boğaziçi Üniversitesine gömmek için yola çıktık . İnanışa göre göbek bağını nereye gömersen orada olurmuş,okurmuş vs.. Dedemiz de bizi kırmadı küçük bir gezi yapmaya tamam dedi :)

Öncelikle bizi kırmayarak , bu güzel günde gezdirip , yanımızda olan dedemize ve anneannemize teşekkürü borç biliriz.

Hiç yorum yok: